fredag 8 oktober 2010

Grönt och skönt!



LipGloss Bitch frågade tidigare idag om vi matchar smink och kläder. Att jag gör! Idag körde jag en knallgrön sminkning till lika knallröd kofta. På naglarna hade jag knallblå Spending Cash with Carl och runt halsen knallblå Jimmy Choo för H&M-sjal.


Här ser ni sminket jag använt, fotograferat på min knallblå ullsjal. Ögonskuggorna Brite Bird Bjooti och den röna skuggan ur Sanfiedorepaletten från samma märke, IsaDora Waterproof Cream Eye Shadow i Seaweed Green som bas, YSL Touche Èclat som concealer, Clinique High Impact Curling Mascara, kajalen Green Card från Make up store och Clinique Quick Blush i Pronto Pink.

7 kommentarer:

  1. Så jädra snyggt Kerstin! Du passar så bra i den gröna nyansen. Jag brukar också matcha, har förstått att jag är fel ute enligt nuvarande mode, men det skiter jag i för det är jag på nåt sätt... jag gillar ju att matcha och tänker fortsätta med det.

    SvaraRadera
  2. Hej !
    Så fiint nagellack - det vill jag köpa !
    Nu har jag provat ACO-dagkrämen en knapp vecka, den passar mig perfekt. Huden känns smidig hela dagen, man blir inte speciellt blank. Med liten aning Clinique Almost powder makeup (nr 04 neutral) o Clinique sunkissed bronze-puder känner man sig fin i hyn hela dagen - även med ganska mkt stressiga perioder .
    Tack så mkt ! Tänker matcha med nattkrämen när det är dags för nästa köp.

    Politiskt korrekt på bloggfrontetn? Finns det info om t ex hudprodukter för män med känslig hy ??

    Hoppas du får trevligt med kompisarna / mamma

    SvaraRadera
  3. Josephine: Tack!

    Ninni: Tack så mycket :-) Jag trivs väldigt bra i grönt! Matcha är helt rätt, det måste vara modet som har fel om det inte är inne =)

    Mamma: Finns på H&M =) Så bra att krämen passar!! Berätta inte allt här, jag tänkte ju avkräva dig en liten recension ;-)

    Jag ska genast gräva fram info för män, något borde finnas!
    kram!

    SvaraRadera
  4. Så fint och fräsch, nästan krispigt:) Och väldigt vacker färg på sjalen...

    SvaraRadera
  5. Grönt är så fint på dig!

    Du får en Sunshine Award för du är så mysig och mixad och bra. Ja, du vet, samma som vanligt. Du behöver inte ta upp den på något sätt men jag ville nominera dig för jag uppskattar dig. Och Emma med så klart. VI uppskattar dig. :D

    SvaraRadera
  6. Emma P: Tack =)

    Sminkan: Tusen tack!! Vad gulliga ni är =) Jag uppskattar er otroligt mycket också!

    SvaraRadera