onsdag 14 juli 2010

Solskydd till manen

Under sommarhalvåret är jag extra noga med att skydda håret från solens uttorkande strålar. Mitt hår är väldigt torrt och jag ogillar dessutom när det blir solblekt. Oftast innebär skyddet mest att jag går över till produkter för förgat hår, trots att jag inte färgar håret. Just nu använder jag exempelvis Gliss Colour Shine & Protect Gloss Boost Serum från Schwartzkopf som ni ser här på bilden. Häromdagen tipsade Sublim om en trevlig serie från Goldwell (här). Så fort jag hinner ska jag ge mig ut på stan och spana! Har ni några andra bra solskyddsprodukter till håret att tipsa mig om?

6 kommentarer:

  1. Nej, jag har ingenting i mitt hår tyvärr.

    SvaraRadera
  2. En hatt är inte dumt. :-)

    SvaraRadera
  3. Ninni: Det har du helt rätt i =)

    SvaraRadera
  4. Jag är sämst på solskyddsprodukter för håret, det blir alltid bortglömt. Får vara glad om jag använder värmeskydd när jag fönar det, haha. Nej då, det brukar jag minnas. Men nej solskydd har jag inget så det skulle jag också behöva tips på. Jag vill dock snarare att det skall bli solblekt :)

    SvaraRadera
  5. Marybeth: Aha, solblekt här är verkligen fint och somrigt på andra. På mig blir det dock mest ännu torrare och ser ut som bränt gräs...

    SvaraRadera