fredag 16 juli 2010

Smått och gott: HTH

Även om jag är på galej, ska blir det en Smått och gått även denna veckan. Min favoritkräm, alla kategorier, är gamla hederliga (men något oglammiga) HTH Lotion från Cederroth. Enligt mig funkar denna kräm till allt. Den återfuktar bättre än alla fetare varianter, den är billigare, motverkar knottror på armarna och är t o m bättre som handkräm och fotkräm än alla dyra varianter avsedda för just de ändamålen som jag testat. Eftersom den är så ofet (%) kan den till och med fungera som ansiktskräm om det kniper! Kort sagt: Bästa krämen!

8 kommentarer:

  1. Ååååh...man tackar för tipset!

    SvaraRadera
  2. Jag är tyvärr inte så förtjust i doften, den har nån sur underton som jag inte gillar, tror den innehåller mjölksyra, det kan vara den jag ogillar kanske. Men den funkar finfint!
    :-)

    SvaraRadera
  3. Ninni: Doften är tyvärr inte så god, det håller jag med om! en jag tycker att den försvinner fort =) Dessutom gillar jag oparfymerad lotion, som inte konkurrerar med andra dofter.

    SvaraRadera
  4. Jag skall köpa denna och testa, gillar att ha en lotion som inte doftar något så att den inte konkurrerar med andra dofter och ibland är jag extra doftkänslig och då är det bra att den inte luktar nåt... funkar den dessutom bra är jag nöjd :D Testat massa lotions i det s k budgetsegmentet som varit sådär...

    SvaraRadera
  5. Marybeth: Hoppas att du gillar den! Jag tycker att den slår både budget och dyrt!

    SvaraRadera
  6. Skall bli spännande att se vad jag kommer att tycka.. :D Tack för tipset btw! :)

    SvaraRadera