söndag 11 juli 2010

Fredagsklor



I fredagskväll gick jag på afrikansk afton med dessa tjusiga (eller ja, kanske inte tjusiga, men roliga!) klor. Attans att jag inte väntade lite längre med överlacket på tummen.... Sminkning, läppar och kanske till och med resten av utstyrseln kommer förhoppningsvis upp här senare idag! Vad har ni haft för er i helgen?

10 kommentarer:

  1. Haha, lite roligt och lite sådär minx-inspirerat.

    SvaraRadera
  2. Sminkan: Tack =)

    Ninni: Precis, inte riktigt lika blankt, tyvärr =)

    SvaraRadera
  3. Supersnyggt!

    Vad jag har gjort i helgen? Svettats. Typ. :-)

    SvaraRadera
  4. Shit vad snyggt, verkligen läckert! Har du frihandat?

    SvaraRadera
  5. Nailtastic: Tack! Svettats sammanfattar också ganska bra vad jag gjort =) Utan bredband, dessutom...

    Emma P: Tack! Japp, frihand med tandpetare. Jag misstänker att det finns ett profsigare sättt =)

    SvaraRadera
  6. Vad häftigt och otroligt duktigt att frihanda tycker jag! Själv får jag lite smått psykbryt när det är mycket pill....Skulle gärna vilja hålla på med nailart, konad etc men misstänker att jag skulle få fnatt på pillet....

    SvaraRadera
  7. SminkJante: Tack!

    Lina: Tack! He he, det är därför bara några naglar fick prickar =) Vänsterhanden blev också ganska mycket bättre än höerhanden...

    För mig är det inte i huvudsak pillet som avskräcker, utan mer feghet. Jag känner mig inte helt bekväm i alla lägen med konst och dekorationer på klorna. Ofta tycker jag nog att det är roligare att pilla än att sedan njuta av frukten, så att säga =) Men jag tycker att det ser häftigt ut på andra!

    SvaraRadera
  8. Vad snyggt det är!de är next up på fingrarna,coolt nu när jag tänker efter känner jag igen mönstret det liknar faktiskt mönstret på helena rubenstain mascra!
    snyggt.

    SvaraRadera