torsdag 29 juli 2010

Fint från Too Faced


För ett tag sedan berättade jag att Too Faced äntligen finns att köpa över disk i Sverige. Visst är det toppen! Jag känner mig väldigt lyckligt lottad som kan visa dessa fina bilder för er; jag har nämligen fått möjlighet att testa märkets nya goding Naked Eye Kit och den klassiska primern First Base.


Naked Eye Kit är nio smart förpackade ögonskuggor, samlade för att man ska kunna skapa perfekta nakna eller mer intensiva sotningar. Med i den fina asken följer en dubbeländad pensel och tre steg-för-steginstruktioner till sminkningarna Day, Classic och Fashion, kompnerade av make upartisten Jerrod. I Day ingår In the Buff, Pillow Talk och Like a Virgin, i Classic Birthday Suit, Satin Sheets och Unmentionables och i Fashion Pink Cheeks, Lap Dance och Stiletto.


Ovan ser ni skuggorna fotograferade utan blixt, nedan med.


Jag har redan provsminkat enligt instruktionerna med Day-trion. Bilder kommer inom kort!


Jag har tidigare testat Too Faceds andra ögonprimer, Shadow Insurance. Vi kom inte riktigt överens, men jag har höga förhoppningar på First Base. First Base utlovar bland annat:
Shadow Prep - provides a flawless canvas for all eye shadows.
No Smudge, No Budge - holds color and placement.
Intensifies - all eye shadow colors.
Brightens - a dull lid, so shadows go on true to color.
Re-texture - reduces crepe-ness.
Den är också fullproppad med essentiella oljor och vitaminer för att vårda den känsliga huden på ögonlocken.

Jag återkommer givetvis med recensioner när jag hunnit testa dessa gobitar ordentligt! Tills dess vill jag gärna höra med om vad ni tycker. Har ni testat något från Too Faced? Vad tycker ni?


Uppdatering: Too Faced och Naked Eye Kit finns att få tag på på i två av danska kedjan Matas svenska butiker, nämligen dem i Varberg och Malmö (dock inte i Danmark). Man kan också klicka hem paletten bums från eleven.se.

16 kommentarer:

  1. Oj jäklar! Den paletten som är sååååå snygg. Du har verkligen tur! Jag har inte haft samma tur med pressutskick, eller ja- jag har inte fått några. Men jag är glad för din skull och jag ser fram emot sminkbilder. Jag har testat shadow insurance från too faced men det är nog det enda. Jag kommer bra överens med den nu när jag äntligen fattat att man ska vänta en liten stund innan skuggan åker på.

    SvaraRadera
  2. Veronica: Tack =) Vad kul att SI:n funkar för dig! Jag tyckte att jag testade allt med den, men tillslut fick det bli bytesplatsen...

    De andra 9-paletterna från Too Faced ser också grymt fina ut. Helt klart lyxkänsla. Jag är övertygad om att du skulle gilla Naked Eye Kit!

    SvaraRadera
  3. Wow...vilken grym palett! Fasen vad sugen jag blir på att testa den också...ha ha. Har precis testat Big Beautiful Eyes från Benefit.

    SvaraRadera
  4. Wow här snackar vi najs pressutskick! Åh vad roligt. Jag är SÅÅÅ nyfiken på paletten så skynda att testa och berätta. :)

    SvaraRadera
  5. Vilken fin palett! Och first base, hmm, tror aldrig jag har hört talas om den. Jag har iaf inte reflekterat över den. Ska bli kul att höra vad du tycker.

    SvaraRadera
  6. Jag har testat shadow insurance och deras kabuki. Jag gillar too faced, det jag har testat har varit toppen!

    SvaraRadera
  7. Oh vilken fin palett! Jäkligt fint pressutskick måste jag säga!
    Jag har faktiskt inte testat något från Too Faced än, har inte riktigt kommit mig för.
    Kan inte du swatcha paletten?
    Vet du när den kommer att gå och köpa?

    SvaraRadera
  8. Linda: Jag känner mig lyckligt lottad!

    Linda: Ja, den är superfin! Big beautiful eyes äe OCKSÅ superfin, den har jag spanat på länge!

    Tina: Ja =) Jag lovar att berätta detaljerat så snart jag har mer på fötterna. Sminkningar kommer de närmsta dagarna.

    Emma P: Ja =) Jag är också nyfiken på First baseen! Kul att hära att du har positiva erfarenheter! Kabukin har jag spanat på huuur länge som helst. Endera dagen slår jag till...

    Lina: Jag lovar att swatcha så fort jag hinner! (Kan dessvärre dröja tills efter helgen, jag ska resa iväg). Paletten finns att köpa nu direkt, bl a hos danska Matas. Får nog bli en uppdatering kring det =)

    SvaraRadera
  9. Jag är ett stort fan av Lash Injection-mascaran, men Shadow Insurance var inte min kopp te. Något annat från Too Faced har jag inte provat. Paletten ser jättefin ut!

    SvaraRadera
  10. Naked eye ser sååå fin ut! Vill ha nuuuu!!!

    SvaraRadera
  11. Des: Spännande! Lash Injection låter ju väldigt lovande =)

    Kabuki: Klicka hem den, jag tror inte att du kommer att ångra dig =)

    SvaraRadera
  12. Åh, jag som har dreglat över Naked Eye kit! Kan nog bli ett litet köp kanske. Shadow insurance finns också på önskelistan. Och ja, på Matas i Varberg kan man hitta Too Faced. Jag har spanat ett par veckor nu och det kliar i fingrarna :)

    SvaraRadera
  13. Fröken Frodig: Kul med Matas i Varberg! Jag kan verkligen rekommendera paletten =)

    SvaraRadera
  14. Wow, vad kul att du får såna fina pressutskick! Hur bär du dig åt, what's your secret? :P

    SvaraRadera
  15. SaintBella: Jag känner mig väldigt lyckligt lottad! Just här krävdes det lite mejlande på danska :)

    SvaraRadera