måndag 5 juli 2010

Bronsigt, jeanstyg och Båstadbad



Jag har haft nästan identisk sminkning hela helgen och även idag. Lite tråkigt, men praktiskt när man far och flänger mellan lägenhet, hus, jobb och annat. I helgen bestod "annat" bland annat i en mycket angenäm utflykt till en släktings fina hus i Båstad. Det blev både bad, jordgubbar och vindsfynd. Härligt!



I detta lilla söta huset fanns ett och annat som blivit över, som vi kunde ta med oss hem till vårt nya, men gamla hus. Detta ska varken bli en hus- eller modeblogg, men jag känner mig så fin i min nya klänning att jag måste slänga med en bild på den också. Tur att jag oftast håller mig till att fotografera ögon. Ta bilder på sina egna kläder är ju hur svårt som helst!

Produkterna: Eye Shadow Quartet Coral Bronze från IsaDora, Glam Rosé Blush Duo från L'Oréal, Waterproof Cream Eye Shadow från IsaDora i 61 Pink Apricot, YSL Touche Èclat, High Definition Lashes Mascara från Clinique och 24/7 glide-on eye pencil i Corrupt från Urban Decay.

11 kommentarer:

  1. 2 nya lack inhandlades i fredags, China Glaze(stroll) sitter på mina tånaglar just nu o är ett djuplila med glitter i samt China Glaze(Carribean Temptation) som är ett chockceriselack båda 2 helt underbara sommarfärger.

    SvaraRadera
  2. Åh vilken fin klänning :) Och det är skönt med lite bas-makeup när man ska mellan så många olika ställen :)

    SvaraRadera
  3. Åh vad fin du är! Klänningen är helt ljuvlig! Jag älskar klänningar!

    SvaraRadera
  4. fint smink och en riktigt fin klänning! Låter som en härlig tripp dessutom...

    SvaraRadera
  5. Jättein klänning och snygg sminkning

    SvaraRadera
  6. jättefin klänning!!!och sminkningen är fin också!!

    SvaraRadera
  7. Peter: Så fint det låter! Kul att du vågar dig på lila =)

    Honi: Tack snälla du! Ja, lite lugnar smink kan vara skönt att falla tillbaka på ibland.

    Ninni: Tusen tack! Jag älksar också klänningar, det är det bästa plagget =)

    Emma P: Tack så mycket! Det var härligt, man varmt =)

    Sminkan: Tack snälla!

    Ingegerd: Tack snälla du =)

    SvaraRadera
  8. vilket mysigt inlägg och fin sminkning! åh har ni köpt hus, vill också! vi kikar för fullt, klättrar på väggarna av att bo i lägenhet snart. men priserna är skyhöga nu...

    SvaraRadera
  9. Linda: Tack snälla du =) Jag förstår att ni klättrar på väggarna, det har vi också gjort länge. Här kring Lund är priserna alltid tokigt höga. Det tog ett bra tag innan vi hittade ett hus som lever upp till våra önskemål för ett rimligt pris. Hoppas att ni också hittar ett snart!

    SvaraRadera
  10. Både klänningen och sminkningen är jättefina! :-)

    SvaraRadera