fredag 2 juli 2010

Bättre Tangerine


Med hjälp av lackförtunnare från OPI och överlack från Alessandro, lyckades jag denna gången få fason på på Mavala Tangerine. Det är ett extremt snyggt lack när det inte blir så förbaskat randigt! Ytan är nästan folielik. Om konsistensproblemet löses såhär lätt är det in omöjligt att fler lack från samma kollektion får flytta hem till mig....


9 kommentarer:

  1. Kul att det artade sig. Jag har liknande problem med Paradise Blue 149 (det borde väl vara samma kollektion?) och funderar på att testa Mavalas egna förtunning - har du någon erfarenhet av denna?

    SvaraRadera
  2. Marianne: Jag har hört om fler som haft problem med Paradise Blue (det stämmer också att det är samma kollektion)! Jag har tyvärr inte testat Mavalas egen förtunning, men den är säkert bra. OPIs var dyr (149 kr), men jag behövde den akut inför en fest... Berätta gärna hur det går! Lycka till =)

    SvaraRadera
  3. OPIs thinner är otroligt bra. Den får fason på det mesta i lack väg. Jag gillar detta lack, eftersom jag är förtjust i matta lack föreställer jag mig att det skulle bli jädrigt läckert med ett mattöverlack. Drömmer mig bort och fantiserar:)

    SvaraRadera
  4. SminkJante: Urbra idé, det måste jag testa! Attans att lacket redan är på väg av nu... (Det har suttit några dagar, och strax ska jag spackla väggar.)

    SvaraRadera
  5. Färgen är helt underbar och jag har stått och fingrat på det flera gånger på Kicks men jag är verkligen allergisk mot randiga lack. Bra att det funkade med thinnern men jag tror jag hoppar över ändå.

    SvaraRadera
  6. Tycker färgen är så fin, men jag har också haft problem med några mavala-lack som bara blir randiga. Kanske ska prova med thinner och se om dom kan räddas :)

    SvaraRadera
  7. Honi: Tack! Hoppas att det funkar att förtunna dina också!

    SvaraRadera