söndag 4 juli 2010

10 saker om mig

Fina Badbomben (och Sminkan visade det sig,) utmanade mig för ett tag sedan att berätta 10 saker om mig själv. Nu har jag suttit stilla tillräckligt länge framför en dator för att lyckas nedteckna några rader:
1. Jag är väldigt mesig med förändringar när det gäller mitt hår. Jag har aldrig färgat det, klipper mig alldeles för sällan och har i stort sett alltid haft långt hår.
2. Jag vill nästan helst av allt ha en katt eller en hund, men det är svårt när både jag och sambon jobbar jättemycket och bor mitt i stan....
3.... men, eftersom vi just skaffat hus ser det lite ljusare ur på djurfronten!
4. Badrummet i nya huset är i flera nyanser av bajsbrunt, med plastmatta och allt. Renovering comming up!
5. Jag har så många ögonskuggor att jag ibland inte kommer ihåg alla och råkar köpa någon som är väldigt lik de jag redan har. Skäms lite för det!
6. Ovanstående punkt gäller även skor och festklänningar...
7. Personen som fick mig att börja läsa bloggar är Ebba von Sydow. De som fick in mig på sminkbloggspåret var LipGloss Bitch och Bjooti.
8. Jag har aldrig varit i Badbombens hemland, men som Iittala-freak vill jag givetvis gärna åka dit!
9. Även om jag är en sminknörd av stora mått trivs jag nästan ännu bättre i köket än i badrummet. När vi nu äntligen fått ett stort kök finns det inga begränsningar i vilka nördiga prylar jag kan önska mig!
10. Om de sista dagarna fram till semestern inte går lite snabbare tynar jag bort. Jag vill piffa hus, trädgård och mig själv och inte sitt instängd på jobbet!
Jag vill utmana Ninni, Sminkan och Emma och önska alla en trevlig söndag!

Uppdatering: Sminkan har redan hunnit svara på utmaningen från annat håll, och dessutom utmana mig. Vilken karusell =) Jag påminner mig själv om att man inte ska lägga utmaningar som schemalagda inlägg och inväntar Ninnis och Emmas svar med spänning!

9 kommentarer:

  1. Åh- roligt med hus! Du har så fint hår så du behöver verkligen inte färga det. Det vore synd och skam eftersom du verkligen har en vacker naturlig färg :-)

    SvaraRadera
  2. Ninni: Jag väntar med spänning =)

    Veronica: Ja :) Tack snälla du!

    SvaraRadera
  3. Äsch, de här utmaningarna har ju rullat runt i åraal och de blir alltid kaos. :D

    Kul att läsa dina svar!

    SvaraRadera
  4. Sminkan: Ja, det är lätt hänt =)

    SvaraRadera
  5. Kul läsning! Och en utmaning, hmm. Måste försöka komma på ngt att skriva bara... men det kommer:)

    SvaraRadera
  6. Emma P: Du får fundera lite =) Jag är nyfiken på hur du har det i nya staden o på nya jobbet. Hoppas att det är bra!

    SvaraRadera
  7. Roligt att få veta lite mer om dig! Ett av mina bästa beslut i livet var att skaffa katt, det finns inget mysigare än att ha en mjuk spinnande lurvig sak på magen! Rekommenderas starkt! :)

    SvaraRadera
  8. Kabuki: Åh, jag vill så gärna göra det jag också =)

    SvaraRadera