torsdag 22 april 2010

Dagens öga med Pop'n Palette Petrol



I morse var det en fröjd att hugga in på nya paletten. Skuggorna är lättjobbade och fina. Tyvärr var fotoljuset inte det bästa när jag väl hann fota... Jag hoppas på bättre lycka imorgon, då blir det petrolblått!


Lite extra bilder. Alla sminkbilderna är klickbara.


På ögonen: Lancôme Pop'n Palette i 16 Pop'n Petrol (alla tre skuggorna utom just den petrolfärgade), Benefit Powderflage, UDPP, Clinique High Impact Mascara och kajal i egyptian och bightening gold från Clinique.


I ansiktet: Benefit CORALista på kindäpplena, Georgia på kindbenen, Laura Mercier Tinted Moisturizer i hela ansiktet och Clinique Airbrush Concealer under ögonen.

6 kommentarer:

  1. Snyggt. Palletten är verkligen fin.

    SvaraRadera
  2. Åh det är verkligen kul att få hugga in på nya skuggor! jag tycker det ser jättefint ut... Du använde inte pennan idag? Jag är nästan mest nyfiken på den. Jag undrar hur den funkar som bas, om den är creasebenägen eller om den sitter....

    SvaraRadera
  3. Fint! Vad tycker du om High Impact-mascaran, nåt att checka in?:)

    SvaraRadera
  4. SminkJante: Tackar =)

    Emma P: Ja, det är härligt! Jag är också väldigt nyfiken på pennan! Vågar inte testa kl 6 på morgonen innan jobb, bara. Jag ska experimentera nu.

    Badbomben: Tack! HI-maskaran är riktigt bra!Försök få tag på en teststorlek för att prova! Jag tycker det är så himla svårt att veta med maskaror, innan man har använt dem ett tag....

    SvaraRadera