tisdag 6 april 2010

Benefit Posietint


När jag shoppade presenter hos Benefit i Hamburg fick jag detta underbart fina lilla prov av stainet Posietint. BettieLi önskade swatches, så naturligtvis ska jag försöka mig på det! Såhär skriver Benefit på sin hemsida:
Why we love it: This kiss of see-through poppy-pink tint brightens cheeks and lips.
What else you need to know: Liqui-gel formula blends to just-picked perfection on all complexions and lasts for hours

Först vill jag visa asken en gång till. Den är så fin! Som en liten tablettask!

Att swatcha Posietint är ingen lätt uppgift. Färgen är skir, perkekt lagom skirt rosa. Den är klockren på, men svårfångad på bild. Den rosa nyansen är aningens varm, men ändå kall. Svårbeskrivbar! Finishen är sidenmatt och väldigt naturlig. Man kan knappt säga att den innehåller skimmer, men den ger ändå en viss lyster. Otroligt fint! Jag har försökt fotografera i olika mycket dagsljus. Utöver Posietint bär jag inget annat smink. Hoppas att bilderna är till nytta!




Jag har provat det på läpparna också. Det är lika fint där, men jag glömde fotografera. När jag skriver ihop detta är det för mulet för att åtgärda.



Här har jag swatchat på handen och fotograferat i olika ljus. Som ovan stain-användare har jag lite svårt att applicera färgen jämnt på kinderna, men det ska nog gå allt bättre med lite övning! Gillar ni stain till kinder och läppar?

8 kommentarer:

  1. Den ser perfekt ut :) Benetint är för röd för mig, så jag tror Posietint skulle passa bra.

    SvaraRadera
  2. Gah! Vill ha vill ha vill ha!

    SvaraRadera
  3. Maria: Det skulle den säkert!

    Des: Jag också, en stor!

    SvaraRadera
  4. TACK för swatchen, ser ljuvt ut, ungefär som MAC Lustredropparna jag har fast i annan färg. Dessa finns i miniformat på ebay har jag sett, e mycket sugen på en! Håller med, de är så svårt att få dem rättvisa på bild.

    SvaraRadera
  5. Jag har aldrig använt stain. Ser onekligen lockande ut.

    SvaraRadera
  6. Linda: Varsågod =) Jag har inte riktigt koll på Lustre drops, men det låter rimligt. Mini på Ebay låter wunderbar, minisar är ju det bästa =)

    SminkJante: Visst gör det =)

    SvaraRadera
  7. Oh, vilken ljuvlig rosighet det verkar ge! Och asken sedan, jag smäller av så söt! Verkar som något jag borde införskaffa för lätta vardagsmaker, tack för swatches :)

    SvaraRadera
  8. Sofia: Vad kul att du uppskattar swatcherna! Hoppas att du gillar Posietint, om du köper =)

    SvaraRadera