torsdag 8 oktober 2009

Wienshopping

Shoppingfynden från långhelgen i Wien är ganska blygsamma. Tur är väl det, med tanke på att systeryster kommer från NY med langade godsaker inom kort. Dessutom är euron ruskigt dyr.


Bipa, en motsvarighet till amerikanska apotek eller Kicks utan de lite lyxigare märkena, köpte jag en engångshårkur från Gliss. Jag gillar ju småförpackningar (och små priser som tex 99 cent), så denna är perfekt.

På många parfymerier i Tyskland och Österrike hittar man nagelmärket Alessandro. Jag har aldrig testat det tidigare och slog nyfiket till på ett vacker asfaltslack med grönt och lila skimmer. 4 € känns helt ok! Stället där jag hittade lacket var fult av vackra mörka nästansvarta lack. Spana in om ni får chansen.


När vi väl var på väg hem drabbades jag av "jag-borde-shoppat-mer-känslan" och kastade mig in i taxfreebutiken. Det blev ett nytt Eight Hour Stick med liten Eight Hourkräm på köpet och en nagellgrej som jag sätter stort hopp till. French liner set från Alessandro är ett kit med ett ofärgat överlack och en penna till vita tippar i fransk manikyr. Precis vad jag tror att jag behöver efter mitt senaste franska försök! Nu återstår bara att se om den verkligen funkar...

Jag uppdaterar lite i efterhand med de viktigaste shoppingfyndet av alla, vi har trots allt varit i just Wien. Mm, vad gott! Nästan lite julstämning i förtid :-)

6 kommentarer:

  1. Alessandro har jag testat eftersom jag i somras köpte ett snabbtorkande överlack från dem på flygplatsen i Köpenhamn.. Det kostade runt hundralappen och var väl inte riktigt värt sin peng, men var kul att ha testat i alla fall. För 40 euro hade det känts mer prisvärt kan jag säga...

    SvaraRadera
  2. Basteth: Jag hoppas att detta är prisvärt o bra. Återkommer med info!

    SvaraRadera
  3. Snyggt lack Kerstin! Själv köpte jag på mig ett nytt lack i dag också, det blev ett China Glaze(sexy silhouette) typ chockrosa är färgen, ska testa det på naglar o tår om en stund. Det fanns en massa nya härliga höstfärger att välja bland på KICKS där lacket fö inhandlades!!

    SvaraRadera
  4. Peter: Tack! Jag har spanat in de lacken på Kicks, de ser väldigt fina ut!

    Har du någon blogg? Det skulle vara kul att se dina lack! Om du inte känner för att blogga kan du alltid gå med i pret-ty.se och lägga upp NOTD:s där!

    SvaraRadera
  5. Tänkte höra om du hade lust att svara på vilken som är din All time high favoritprodukt? Tack på förhand! Kram från Sarah

    SvaraRadera
  6. Make it up: Klart jag är! Ska genast grunna lite på det =)

    SvaraRadera