lördag 31 oktober 2009

Dagens apokalyptiska naglar


I enlighet med helgedagarna denna helg gav jag mig i kast med ett mörkt vampyrlack ur Urban Decays Apocalyptic Nail Kit. Färgen Apocalyptic är svart-vinröd-lila och har en fantastisk spegelblank hård yta. Jag har lackat över Essies 3-way glace, men utan överlack. Hållbarheten verkar vara bra, och själva ytan är, som sagt, högglansig, lite gel-aktig och ett av de blankaste lack jag sett. Omdömet är bara positivt och det ska bli ett rent nöje att prova de andra lacken!


5 kommentarer:

  1. Fräsigt med svarta naglar, själv äger jag inget svart lack men har en hel del mörka lack i samlingen. Jag har just nu mina naglar målade med Nouba nr 55 (orangeröd) samt tånaglar med Mavala (New Delhi). Trevlig Helg på dig!!

    SvaraRadera
  2. Peter: Tack! Apocalyptic är ett "nästansvart" lack, det gillar jag! Oragnerött låter härligt höstigt! New Dehli är också fint, det har jag spanat på =)

    SvaraRadera
  3. Oh, så vampigt och läckert! Håller helt med dig, vampy är så rätt till Halloween/Allhelgon. Jag hade med vampiga naglar i helgen, men var faktsikt för matt för att fota. Tror att jag förtog mig med bloggen när Sminkan var bortrest, jag är inte van att blogga själv:)

    SvaraRadera
  4. Hur många lager hade du? Hittar dte inte i texten. Ber om ursäkt ifall du har skrivit det och jag läser som en kratta;)

    SvaraRadera
  5. Emma P: Tack! Synd att dina vampiga naglar inte fastnade på bild, det hade varit skoj att se =) Ibland orkar man inte fota o fixa! Jag tycker att du gjort ett väldigt bra jobb med er blogg på sistone =)

    Jag har målat två lager, glömde skriva det =)

    SvaraRadera