söndag 23 augusti 2009

Fyra fina höstpaletter

Som ni nog har märkt vid det här laget är jag galen i fina paletter. Årets höstkollektioner gör min önskelista ovanligt lång. Och dyr...

Hos Cliniques höstkollektion finner man denna fina palett som kommer i tre kombinationer: Most wanted… nudes, deeps och berries som kostar 345 kr. Just fina kombinationer i fint etui är jag extra svag för.


IsaDoras kvintett från Bohemian Rhapsody-kollektionen är extrem fin med lättburna färger. Paletten kostar 179 kr, men går säkert att hitta billigare till "introduktionspris" hos någon kedja. Säkert den mest prisvärda produkten i min önskelista! (bilden är utklippt från IsaDoras hemsida)


Extrem fin (ny?) palett från Sephora och Kat von D. Heter Gypsy kostar 34 dollar. Återigen: varför har vi inte Sephora här?


En av paletterna från Lancôme Declaring Indigo. Underbart fina skuggor som andas ren lyx. Utsökt, men dyrt! Kanske inte riktigt lika användbar som övriga önskepaletter - å andra sidan mer speciell.

Jag har känt lite på färgerna, tyvärr tog jag inte fotot förrän efter någon timme, så färgerna har mattats av lite. I verkligheten är de fantastiskt vibrerande och klara. Som grädde på moset skulle jag gärna lägga vantarna på båda ögonpennorna, det blåa nagellacket, den mörkblå mascaran med guldskimret och kanske ännu en ögonskuggspalett. Declaring Indigo är tveklöst höstens bästa kollektion.

Vilka paletter är ni sugna på i höst?

8 kommentarer:

  1. Härliga sorbet-färger från Clinique, vill äta upp!

    SvaraRadera
  2. Tja, Isadoraplatten åkte ju ner i shoppingkorgen samma dag den kom till Kicks här.:-) Men annars, Declaring Indigo vill jag äta upp ALLT i. Suck, verkligen synd att den är så vansinnigt dyr. Och JA, varför finns det inget Sephora här?? Och ett riktigt Sephora med alla härliga saker man kan hitta på sephoras hemsida.:) Eller annars.. tänk om man kunde beställa från Sephoras hemsidan!??? Men antar att man skulle bli ruinerad på direkten...:)

    SvaraRadera
  3. Kabuki: Mmm =)

    Basteth: Risken för ruinering är stor! Vi får klura ut ett sätt att komma övre Declaring Indigo billigare...

    SvaraRadera
  4. Alla paletterna du visar här är kanonfina, men jag planerar inte att köpa någon av dessa. Mina pengar ska istället gå till Clarins brynpalett, den ser kanonfin ut och jag älskar verkligen deras brynpennor...

    SvaraRadera
  5. Emma P: Den brynpaletten har jag också sett, den ser väldigt fin ut! Clarins ansiktspalett, den med axen, är också väldigt fin.

    SvaraRadera
  6. Usch ja, den är jättefin aj aj gråter plånboken...

    SvaraRadera
  7. Jag vill också ha Gypsy! Jag blev sminkad med den på Sephora och det blev skitfint. Jag röstar för att du ska köpa Declaring Indigo, himla fin!!

    SvaraRadera
  8. Klasse: Ja, vi får se. Jag måste hitta den på något lite billigare sätt bara. Cliniquepaletterna är ute ur leken, i alla fall, alla kombinationerna hade rödlila undertoner.

    SvaraRadera