söndag 1 februari 2009

Veckans bas

Inför stundande arbetsvecka tänkte jag presentera "veckans bas". Jag har, som så många andra, stora förvaringsproblem gällande smink. Just nu har jag merparten i en byrå i sovrummet, och där kan jag inte stå och rota i mörkret på morgonen (sambon går inte upp lika tidigt som jag). Istället plockar jag ofta till mig de grejer jag behöver redan kvällen innan. Oftast orkar jag då bara byta ögonskuggor och kajalpennor, medan jag av lathet kör med samma bas från dag till dag. Nu ska det bli lite ändring på det! Inte varje dag, men varje vecka. Kanske kan jag då lyckas börja använda några av de saker som bara ligger och samlar dam i byrålådan?


Denna vecka tänker jag experimentera med följande produkter:
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Ooh la lift från Benefit
That gal från Benefit
Georgia från Benefit
Boi-ing i 01 från Benefit

Riktigt Benefittema, med andra ord! Allt är produkter jag tycker om, men av någon anledning kommer de inte alltid fram till necessären med sminket som används varje dag.



Boi-ing industrial strength concealer är riktigt bra. Framförallt är den tillräckligt ljus för mig, vilket inte är så vanligt i concealer-träsket. That gal brightening face primer är också en favorit. Den doftar ljuvligt och ger lagom glow åt vinterbleka kinder.



Höll på att glömma den här nya finingen. Den ska såklart också vara med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar