måndag 12 januari 2009

Sköna julklappar

Snart är vi mitt i januari, men jag vill ändå dela med mig av fina skönhetsrelaterade julklappar. Sambon och julfirande släktingar förstod kanske inte riktigt storheten i små fina askar och skimrande pennor, även om det var av dem jag fick mina fina presenter. (Bra jobbat av dem!) Förhoppningsvis finns det andra sminknördar där ute som uppskattar sådana små underverk lika mycket som jag! Min lillasyster, som för tillfället bor i New York, hade skickat dessa gobitar från Sephora. Mums!

Äntligen har jag fått Georgia från Benefit i min ägo. Persikonyansen gör sig perfekt på mina vinterbleka kinder.

Zero, Lycky, Covet, Electric och Lust.

VIP-kittet med 24/7-pennor från Urban Decay är verkligen löjligt fina. Konsistensen och färgintensiteten är, som alltid, fantastisk. Pennorna redan livat upp och insprierat till många mellandags- och januarisminkningar. Vänta bara tills jag lär mig ta bättre bilder!

Jag fick också några mysiga duschprodukter från Apoteket. Duschkräm, kroppsskrubb och lotion med aprikosdoft och mandelolja. Produkterna har testats flitigt med star juldagen, och är alla riktigt bra. Skrubben kommer att bli ett stående inslag i min dusch.

Sist, men absolut inte minst, fick jag en finfin utredningsborste av min sambo. En fin borste med riktigt hår har jag önskat mig länge. Ska bli kul att se om mitt hår blir annorlunda när det bara bosrstas med vildsvinsborst!

1 kommentar:

  1. Lite fånigt att kommentera sin egen blogg, men man måste ju testa att det funkar!

    SvaraRadera